Ved køb af en infrarød terrassevarmer fra solamagic

Før du køber en infrarød terrassevarmer er der flere ting som du bør tænke over:

Ønsker du en fritstående, og dermed en mere mobil terrassevarmer, eller en som monteres fast i væggen.

Generelt bruger terrassevarmere el eller propan gas som brændstof. Det kan have hver sin fordel.

Nogle terrassevarmere kan også opvarmes ved brug af træ, men sådanne varmelamper kaldes for chimenea.

Hvis du beslutter dig for at installere en infrarød varmelampe permanent i hjemmet, er det vigtigt at vælge den rigtige position omhyggeligt.


Husk altid at læs installations vejledningen omhyggeligt. En forkert installation er lige så farligt som forkert håndtering af en brændeovne.

En elektrisk terrassevarmer kan ikke være meget mobil, fordi den altid har brug for strøm til at fungere. De fleste elektriske infrarød terrassevarmere er monteret på væggen eller loftet. Dog foretrækker mange mennesker infrarød terrassevarmer, fordi det er mere sikkert og problemfri. Mange få fritstående modeller kan købes i dag, dog kan der til Solamagic køber et stativ som varmelampen kan sættes på.

Ønsker du at købe en el-terrassevarmer, så sørg for at den producerer varme vha. infrarød. En infrarød varmelampe fungerer på samme måde som solen gør. Den varmer ikke luften op, men kun fast genstand der er i nærheden. Dvs at den energi som produceres er ikke spildt. For at være hel ærlig, så er der ingen anden lampe der er så økonomisk og så problemfri som en infrarød terrassevarmer fra Solamagic.

Du kan se alle Solamagic modele hos terrassevarmeren.dk.

Comments are closed.