Tak til en tagdækker fra Randers

Yes yes yes så blev tagdækkeren færdig med vores nyte tag så nu har vi faktisk et helt nyt hus her i Randers som ligger tæt på Århus taget vi fik lavet hedder en ” listedækning ” hold op hvor er det blevet flot og hvor har det dog været besværet værd.
Her under kan du se et billede af det færdige resultat.

listedækning-vores hus

Den tagdækker som vi benyttede var tagdaekkemidtjylland.dk vi fandt dem vi af Google hvor vi søgte efter en tagdækker i Randers klik på linket .

Vi snakkede Med Poul Erik som var meget rar han ville komme forbi så vi kunne få en snak om hvilket tag der kunne passe til vores villa her i Randers.
Poul Erik kom forbi han havde nogen billeder med af forskellige tagtyper som vi kunne vælge imellem.

Vi havde lidt svært ved at beslutte om det skulle være et tag med listedækning eller om det skulle være et af de nye moderne grønnetage.
Vi besluttede os for at det skulle være et listedæknings tag da det stod bedt til vore hus type.

Poul Erik som ejer Tagdækker Midtjylland har været et rigtigt godt bekendtskab og der for vil jeg gerne benytte dette indlæg til at anbefale ham og hans tagdækker firma hvis man søger tagdækker i Randers.

Hvis du har spørgsmål ang Poul Erik og hans firma er du altid velkommen il at skrive en mail til mig så besvare jeg den gerne.
Nå jeg må heller hoppe iseng en ny dag venter i morgen..

Comments are closed.