Det er stadig muligt at finde en billig låsesmed

Gode råd kan være dyre hvis man har lås sig selv ude..
Jeg var lige kommet hjem fra Tyrkiet, jeg stod med min kuffert og skulle til at låse døren op men , nej så nemt skulle det ikke gå, jeg havde glemt mine nøgler på hotelværelset I Tyrkiet og nu stod jeg så der ved min lejlighed på amager og var låst ude…
Jeg søgte på min tlf efter en låsemed I København og der kom flere frem jeg ringede til den første og spurgte efter hvad det ville koste at få en låsesmed ud for at låse min dør op.. svaret var 1200 kr hvilket jeg bare syntes var alt alt for dyrt, så jeg sagde til låsesmeden at jeg ville vende tilbage ” hvilket jeg aldrig gjorde” jeg ringede nu til den her låsesmed som høre til på Amager, han var betydelig billiger end den første låsesmed jeg fik fat på.

Låsesmed Fra Amager

billede af en låsesmed

Jeg aftalte med den billig låsesmed fra København at han skulle komme ud til mig og låse min dør op..
Han kom som lovede, jeg ventede kun 15 min så var han der han brugte ikke mange minutter på at låse døren op.

Han kunne se at mine låse var ved at være godt slidte så han anbefalede mig at få dem skifte.

Han gav mig et overslag på hvad det ville koste at få skiftet alle låsesne i Huset, og hvis jeg valgte at benytte deres låseservice så ville jeg få plukningen af den smækkede dør gratis.. Jeg sagde efter at jeg havde undersøgt priserne ved de andre låsesmede, ja takt til tilbudet, så nu har jeg nye låse i hele huset…
Det var lige en dårlig oplevelse som til sidst endte godt:-)

Comments are closed.